Не все так погано? Україна потрапила у ТОП-10 країн, де торік найбільше заробили на біткоїні

Україна увійшла у першу десятку країн світу, де у 2020 році найбільше заробили на біткоїні, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Міністерства цифрової трансформації.

Зазначається, що українські інвестори заробили близько 400 мільйонів доларів прибутку на цій криптовалюті минулого року. Найбільше у світі заробили на біткоїні американці – 4,1 мільярда доларів. На другому місці Китай – 1,1 мільярда доларів. Також у списку лідерів Японія, Велика Британія, Росія, Німеччина, Франція та Іспанія.

У Мінцифри наголосили, в Україні люди та криптокомпанії зможуть офіційно працювати та отримувати доходи від операцій з новими активами після ухвалення профільного законопроекту "Про віртуальні активи".

"Створення якісного правового поля забезпечить сталий розвиток крипторинку для швидкого прориву України на шляху цифрової трансформації", – додали в прес-службі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...