Недоімперії погрожують рекламаціями: Росія зганьбилась перед Індією зі своїми новітніми танками, "не имеющими аналогов в мире"

В рамках договору Міністерство оборони Індії отримає 464 російських бойових танків.

Танк Т-90МС. Фото: svpressa.ru.

Влада Індії висловила невдоволення після покупки великої партії російських танків Т-90МС. Операція обійшлася уряду в $3,12 млрд. Про це повідомляє "Свободная Пресса", передають Патріоти України.

В рамках договору Міністерство оборони Індії отримає 464 російських бойових танків. Після підписання контракту з'ясувалося, що російське держпідприємство "Уралвагонзавод" несе матеріальну відповідальність за затримки при виробництві танків та перевитрату коштів. У разі виявлення зривів термінів поставок Т-90МС або перевищення їх вартості на підприємство будуть накладатися штрафи.

Перші 64 машини повинні бути готові не пізніше 3,5 років з дня підписання контракту. Ритмічність виробництва повинна бути на рівні 120 машин в рік або 10 в місяць.

Після підписання контракту члени правлячої партії "Бхаратія джаната парті" розкритикували контракт. Політики заявили, що країні необхідно створювати танки на своїй території, а не віддавати частину складальних процесів Росії. Також критиці піддалася невиправдана дорожнеча проекту, що в результаті "призведе до розбазарювання оборонного бюджету".

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...