Нехай їдять "щи": Великий виробник крабових паличок усе ж таки вирішив залишити ринок РФ

Литовська компанія-виробник крабових паличок (ТМ VIČI) Vičiūnai Group заявила про вихід із Росії - там сподіваються, що до кінця літа 2022 року завершать продаж фабрики в Калінінградській області. Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії, передають Патріоти України.

За даними компанії, Vičiūnai Group для управління процесом продажу фабрики найняла міжнародну компанію EY (Ernst & Young). Зазначають також, що зараз виробник крабових паличок і бізнес-консультанти з продажу у Росії спілкуються з потенційними покупцями, надають фінансову та юридичну інформацію про компанію.

"Після початкових переговорів стало зрозуміло, що Vičiūnai Group продасть іноземним інвесторам фабрику, розташовану в Калінінградській області, разом з усією структурою бізнесу та пов'язаними з нею активами", — повідомив член правління Vičiūnai Group Дайнюс Матіошайтіс.

У компанії кажуть, що відновлять постачання сировини на фабрику Калінінградської області РФ до завершення угоди, оскільки офіційні покупці вимагають, щоб фабрика була повноцінною — зі збереженням кіл постачання сировини, робочих місць і забезпеченням виробничих процесів.

"Цей тип вимог є звичайною практикою під час продажу виробничого бізнесу разом з обладнанням, приміщеннями, часткою ринку і, можливо, брендом", — йдеться в повідомленні пресслужби компанії Vičiūnai Group.

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...

Оце так: G7 більше не розглядає конфіскацію заморожених активів Росії, - FT

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:57

Повної конфіскації заморожених російських активів більше немає в порядку денному обговорень країн "Великої сімки". Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Як пише видання, замість повної конфіскації активів G7 шукає менш радикальні, а...