Несподівано: Росія і Саудівська Аравія "зарили сокиру" нафтової війни

Сумарне скорочення обсягів видобутку нафти країнами ОПЕК і Росії може скласти 20 мільйонів барелів на добу.

"Нафтова війна" Москви з Ер-Ріядом схоже підходить до свого завершення. Росія і Саудівська Аравія все-таки змогли прийти до нової угоди. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією двох джерел, скорочення видобутку нафти досягне 20 мільйонів барелів на добу. У зв'язку з цим, під час зустрічі, ціни на нафту знову підскочили. US West Texas Intermediate підскочив на 12% до 28,36 доларів за барель. Що стосується Brent, то цей сорт виріс в ціні на 2,5% до 33,66 доларів за барель.

Переговори 9 квітня проходили в режимі відеоконференції. Джерело агентства в російській делегації заявило, що вдалося знайти спільне рішення.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...