Ніякі хабарі не допомагають: Венесуела відмовляється від російських Су-30

Один із стратегічних партнерів Кремля Венесуела позбувся 65% своїх Су-30. З 22 літаків, куплених у Росії, в змозі здійснювати польоти тільки вісім, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє ресурс Avia.pro, закуплені у Росії винищувачі не придатні для експлуатації через різні технічні несправності. Масштаб проблем такий великий, що Каракас може відмовитися від застосування цих бойових літаків.

Як пишуть ЗМІ, справа в тому, що російські фахівці не можуть відремонтувати Су-30 на місці. Венесуельські військові також не можуть провести капітальний ремонт цих літаків, а коштів на оновлення авіапарку за рахунок нових винищувачів у Венесуели не вистачає. Поки Венесуела розглядає варіант підтримки в технічно справному стані частини винищувачів Су-30. До слова, на початку 2020 року на озброєнні ВПС Венесуели знаходилося 11 технічно справних Су-30. За рік ще три вийшли з ладу.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...