Німецький конкурент АТБ ще до відкриття своєї мережі продовольчих магазинів вже зваблює українців низькими цінами на якісний одяг

Мережа Lidl вже відкрила для українців можливість купувати товари, включно з одягом за дуже низькими цінами. Німецька компанія тільки-но готується відкрити супермаркети в Україні, але недорогі товари вже можна купити онлайн, зазначають Патріоти України.

Мережа супермаркетів Lidl має велику популярність у країнах Євросоюзу. Найближчим часом компанія готується вийти на український ринок та може скласти конкуренцію магазинам АТБ.

Поки що українським споживачам Lidl пропонує велику кількість товарів за максимально низькими цінами. Наприклад, в інтернет-магазині Lidl можна купити джинси за 179 гривень або сукню за 99 гривень. Одяг доступний у кількох розмірах, доставку здійснюють поштові оператори України.

Німецький рітейлер закуповує товари великими партіями безпосередньо у виробників, тому на полицях магазинів Lidl ціни значно нижчі, ніж в інших мережах. Єдиний мінус супермаркетів Lidl, який у майбутньому буде виправлений, це обмежений перелік продукції.

Якщо рітейлер з Німеччини вдасться вирішити проблему невеликого вибору товарів, до якого звикли споживачі, то він зможе обійти на українському ринку не тільки АТБ, а й інші мережі супермаркетів.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...