Нова енергетична держава на підході: Туреччина відкрила нове родовище газу в Чорному морі

Туреччина відкрила нове родовище природного газу у Чорному морі обсягом 58 млрд кубометрів. Про це в Telegram повідомив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, передають Патріоти України.

За його словами, з урахуванням знайденого родовища запаси природного газу в чорноморських родовищах Туреччини тепер дорівнюють 710 млрд кубометрів.

Нові запаси природного газу обсягом 58 млрд кубометрів виявило бурове судно Фатіх у родовищі Чайджума-1 на глибині 3023 метри, уточнив Ердоган. Раніше, у 2020-му та 2021 роках, Туреччина неодноразово оголошувала про відкриття великих газових родовищ у Чорному морі.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...