​Нове слово в перевезеннях: Toyota презентувала надважку вантажівку Hino XL8, що працює на водні (фотофакти)

Японська компанія Hino Trucks, яка є відділенням корпорації Toyota, на виставці ACT Expo 2021 в місті Лонг-Біч штату Каліфорнія представила прототип водневого автомобіля Hino XL8 (клас 8 – це надважкі вантажівки) , повідомляють Патріоти України з посиланням на H2 View.

Ринок великовантажних транспортних засобів активізує свої зусилля з декарбонізації. І Hino Trucks оголосила про те, що вона готує важкий електричний вантажний автомобіль на водневих паливних елементах, ще в жовтні 2020 року.

«Дивно, чого наша команда змогла домогтися за відносно короткий період часу. Я впевнений, що наші клієнти будуть надзвичайно вражені цією електричною вантажівкою на водневих паливних елементах. Ми з нетерпінням чекаємо можливості перевірити продуктивність, надійність і ефективність Hino XL8», – сказав старший віцепрезидент по роботі з клієнтами американського підрозділу Hino Trucks Гленн Елліс.

«Завдяки нашому оголошенню про Project Z в жовтні минулого року ми викликали значний інтерес з боку клієнтів, і тепер у нас є щось відчутне, щоб показати їм прототип водневої вантажівки», – сказав у свою чергу старший віцепрезидент з продажу автомобілів і запчастин Hino Trucks Боб Петц.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...