Нові плани Кабміну: Гончарук розповів, як взимку мінятимуться ціни на газ для населення (відео)

Попередня домовленість з Москвою по газу сповнила урядовців оптимізму

Ціна на газ для українців цієї зими збільшуватися не буде, пообіцяв прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на своєму каналі на YouTube, зазначивши, що Україна провела успішні переговори з Росією щодо транзиту газу і тенденцій на європейському ринку газу, зазначають Патріоти України.

"Це означає, що цієї зими ціна на газ не зростатиме. Це дає нам можливість знизити цифру в платіжці за комунальні послуги і за опалення", – заявив прем'єр.

Він додав, що "тариф за прокачування російського газу буде встановлюватися не на двосторонніх переговорах, а за європейськими правилами". Що апріорі грає на руку українській стороні.

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...

Втрачає ринки та валютну виручку: Bloomberg з'ясував, на скільки наразі впав російський експорт дизпалива

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:05

Експорт дизельного пального з Росії впав на 25% через атаки безпілотників на НПЗ, повідомило агентство Bloomberg. . Так, згідно з даними аналітичної компанії Kpler, за 10 днів до 13 квітня експорт російського дизеля становив у середньому 0,74 млн бар...