Нові правила в дії: ПриватБанк розповів, хто з клієнтів не підпадає під обмеження переказів "з картки на картку"

З 1 жовтня Приватбанк не включатиме ліміт на карткові перекази для волонтерів, зареєстрованих у банку, та клієнтів з підтвердженими джерелами доходів. Про це повідомляє пресслужба фінустанови, передають Патріоти України.

За словами член правління Приватбанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, з 1 жовтня банківська установа не застосовуватиме ліміти на карткові перекази для клієнтів-волонтерів, зареєстрованих у банку та клієнтів з підтвердженими джерелами доходів.

Також банк заздалегідь проінформує клієнтів, коли вони досягають 50% від свого ліміту переказів і надасть рекомендації для управління лімітом чи користування переказами на IBAN-рахунок одержувача.

Майже 99% клієнтів Приватбанку здійснюють перекази в обсягах встановленого НБУ ліміту у 150 000 грн на перекази між фізичними особами.

Кабмін хоче забрати гроші з деяких банківських рахунків переселенців-пенсіонерів: Ось кого це стосується

вівторок, 1 жовтень 2024, 12:15

Якщо у державному бюджеті на поточний рік передбачили збільшення оборонних видатків, то в наступному році Уряд навпаки, планує забрати з банківських рахунків пенсіонерів-переселенців гроші, якщо ці рахунки не використовувалися протягом року. Відповідні...

В Україні ціна на електроенергію зросте на 23% з листопада: Для кого і як це вплине на всіх

вівторок, 1 жовтень 2024, 11:45

З 1 листопада ціна за 1 кВт/год може становити 6,9 гривні, що більш ніж у 1,5 рази вище за наявний сьогодні для населення тариф у 4,32 грн/кВт. Втім, цей тариф встановлюватиметься як гранична ціна для ринку електроенергії на час з 11 до 17 години, пере...