"Новітній економічний хаб": У Зеленського озвучили план по відновленню Донбасу

Андрій Єрмак запевнив, що вже зараз ведуться переговори із міжнародними партнерами.

Андрій Єрмак. Фото: ТСН.

Помічник президента України Андрій Єрмак заявив про те, що про відновлення Донбасу після бойових дій думають вже зараз і шукають донорів, передають Патріоти України.

"Може в майбутньому це буде якийсь новітній економічний хаб і там будуть розвиватися якісь напрямки, про які ми навіть не мріяли і не говорили про це. Безумовно, ми вже сьогодні говоримо і думаємо про розвиток", - наголосив високопосадовець в інтерв'ю YouTube-каналу KRYM.

На уточнювальне запитання про те, які суми грошей знадобляться для цього, Єрмак чіткої відповіді дати не зміг. "Великі кошти, ми розуміємо це. Але, ми хочемо сказати, що сьогодні закінчується робота по формуванню зі Світовим фондом з великою кількістю міжнародних та українських донорів, який буде спрямований саме на розвиток цього регіону. На відновлення Донбасу і так далі. Це наша територія, це наші люди, і це принципово важливо", - підсумував він.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...