Новий бізнес Суркісів: "Динамо Київ" створює внутрішню криптовалюту для вболівальників

Не варто плутати відданість улюбленій команді з участю у фінансових авантюрах її керівництва. Згадаймо "пригоди" Приватбанку за участю схем братів та Коломойського

Київський футбольний клуб "Динамо" залучив блокчейн-компанію Moonwalk для розробки внутрішньої криптовалюти для вболівальників, за яку можна буде придбати низку товарів та послуг клубу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Business wire.

Спортивна цифрова екосистема, створення якої є метою співпраці з блокчейн-компанією, дозволить футбольному клубу краще взаємодіяти з фан-спільнотою. Запуск планується на початку 2021 року.

Цифрові токени можна буде застосовувати при розрахунках на стадіоні та цифровому торговельному майданчику, а "заробляти" їх від взаємодії з командою. Наприклад, їх можна буде отримати завдяки активностям у соціальних мережах.

Також буде створена інтеграція з системою мобільних платежів для розрахунків як онлайн, так і офлайн. Для кращого залучення вболівальників, клуб надасть доступ до низки заходів клубу та брендованих товарів, розрахунок за які можливий лише цифровими токенами.

Така система дозволить підвищити прибутки ФК в умовах зачинених футбольних стадіонів у період пандемії. Окрім безпосередньо "Динамо", до системи доєднаються також партнери та спонсори клубу.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...