Новий масштабний проект, пов'язаний з Керченським мостом, задумали у Росії

Російська влада обговорює будівництво нової безкоштовної швидкісної траси, яка забезпечить під'їзд до незаконно побудованого Керченській мосту з боку Росії.

Про це пише російське видання "Ведомости" з посиланням на людину, близьку до Федерального дорожнього агентства РФ (Росавтодор), двох учасників нарад і дві людини, близькі до російського держпідприємству "Автодор", передають Патріоти України.

Представник Мінтрансу РФ також підтвердив цю інформацію.

Зараз з Краснодара до Криму ведуть дві дороги: одна з них через Кримськ і Джигинку, друга і основна - А-289 протяжністю 150 км - йде від Краснодара в Слов'янськ-на-Кубані і місто Темрюк.

Нова дорога повинна пройти південніше А-289 - майже від Темрюка до іншої майбутньої траси, Далекого західного обходу Краснодара, розповідають співрозмовники "Ведомостей".

Передбачається побудувати 128 км нової дороги, вказує представник Мінтрансу, по суті, це новий напрямок траси А-289 від перетину з майбутнім Далеким західним обходом Краснодара до автодороги А-290. Завершити роботи планується в 2022 році, розповідає він.

На будівництво Керченського моста російська влада витратили 228 млрд рублів (без урахування під'їзних доріг). Це майже $ 3,5 млрд. При цьому сам міст в основному пустує. Не виправдовуються і надії окупантів на зростання туристичного потоку, пов'язані з будівництвом споруди. При цьому міст використовується для перекидання військової техніки окупантів із сусідньої Росії.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...