Новий рекорд у перший день нового року: Біткойн знов різко посилився щодо долара

Новий рекорд: біткойн в перший день нового року пробив позначку в 29 500 доларів

Криптовалюта біткойн (bitcoin) 1 січня 2021 року вкотре відновила свій історичний максимум, пробивши позначку 29 500 доларів. На 06:30 за київським часом біткойн дорожчає на 1,15 відсотка, зазначають Патріоти України.

Вартість одного біткойна становить 29 601 долар. Минулого разу біткойн побив історичний максимум вранці 31 грудня. Тоді його вартість перевищила 29,05 тисячі доларів.

Аналітики прогнозують продовження позитивного тренду до моменту взяття позначки 30 000 доларів, після якої на ринку криптовалют може пройти масштабна корекція за екстремального продажу цифрового активу.

Фінансовий конгломерат Morgan Stanley пов'язує ціновий ривок з великими вливаннями Федеральної резервної системи США та інших центробанків в економіку.

Крім того, на ціну криптовалюти впливають і новини про майбутні успіхи у подоланні пандемії коронавірусу за допомогою вакцин.


В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...