Обійшов всіх: ЗМІ назвали мільярдера, статки якого у 2023 році ростуть із рекордною швидкістю

Статки очільника американської корпорації Meta Platforms Марка Цукерберга цьогоріч виросли на $44,3 млрд. Це найбільший і найшвидший ріст у порівнянні з іншими мільярдерами. Про це повідомило агентство Bloomberg, передають Патріоти України.

Як зазначається, акції Metastock різко зросли на тлі скорочення видатків та запланованих нових продуктів. «Минулого року Марк Цукерберг пішов ва-банк заради метавсесвіту і був готовий на багато що заради домінування у віртуальній реальності. І це коштувало йому чималих грошей», – ідеться в матеріалі.

За даними видання, у якийсь момент статки Цукерберга впали більш ніж на $100 млрд, що є приголомшливим показником як для міленіала, який лише кілька років тому був третьою найбагатшою людиною у світі.

Досі Цукерберг був зосереджений на фізичному світі – спочатку скоротив витрати у своїй Meta Platforms Inc., а тепер працює над реальним конкурентом Twitter Ілона Маска, уточнює Bloomberg.

Так, платформа Instagram Meta планує запустити мережу, яка стане конкурентом Twitter, наступного місяця. За словами людей, обізнаних у цьому питанні, текстовий застосунок уже тестується зі знаменитостями та впливовими людьми.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...