"Одна отрасль за другой терпит крах": Російський блогер заявив про величезні проблеми в економіці РФ

Надходження від ПДВ (податок на додану вартість – ред.) до держбюджету Росії рік до року обвалилися майже вдвічі, знизившись з 746 млрд рублів (квітень 2021 року) до 405 млрд рублів у квітні 2022 року. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter пише відомий російський блогер Проф. Преображенський, передають Патріоти України.

За його словами, обвал ПДВ, який є показником обсягу реалізованих товарів та послуг, говорить про початок обвалу ринку Росії. За словами блогера, економіка країни починає валитись так, що рядові росіяни відчують на собі вже восени.

"Понимаете? НДС - это показатель объема реализованных товаров и услуг. И этот объем обвалился почти вдвое. Экономика рушится, осенью мы все ощутим крах в полной мере", - підкреслив він.

У той же час російське видання "РБК" зазначає, що внутрішній ПДВ у квітні 2022 року впав більш ніж удвічі, обсягом близько 192 млрд руб. - вдвічі менше, ніж у квітні попереднього року (414,7 млрд руб.). Користувачі в коментарях зазначають, що вже почали відчувати падіння рівня життя, яке безпосередньо пов'язане із санкціями та обвалом російської економіки.

"Спад в черной металлургии в мае достиг 40%. Одна отрасль за другой терпит крах. Крах, которого не было даже в ранние 90-е. Путин уничтожает Россию. Под радостное улюлюканье значительной части россиян", - зазначає він.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...