Офіційно вже не найбагатша людина світу Ілон Маск втратив $15 000 000 000 через спекуляції з біткоіном

Керівник компанії Tesla Ілон Маск втратив 10% свого стану і перестав бути офіційно найбагатшою людиною в світі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Відзначається, що Маск за останню добу втратив 15,2 мільярда американських доларів. Таким чином його статки скоротилися до 183 мільярдів.

Це пов’язано з тим, що акції компанії Маска Tesla впали на 8,6% і коштують тепер 710 доларів за один папір, що пов’язують з падінням курсу криптовалюта біткоіни приблизно на 8 тисяч доларів. Кілька тижнів тому Tesla інвестувала в біткоіни близько півтора мільярдів доларів. Сам Маск стверджував, що вартість біткоіни здається досить високою.

У рейтингу найбагатших людей світу Ілон Маск тепер опустився на друге місце, а на першому місці в черговий раз опинився власник Amazon Джефф Безос, статок якого зараз становить близько 186 мільярдів доларів.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...