Ось вони справді "не пережили зиму": У Росії на фермі померли від голоду сотні корів (фото)

У Новосибірській області РФ на одній з місцевих ферм через відсутність кормів загинуло 550 корів. Худоба страждала ще від осені, але тільки 3 березня місцева прокуратура звернула увагу на ситуацію, відкривши кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомляє “Радіо Свобода”, передають Патріоти України.

Місцеві мешканці повідомили, що загалом у стаді налічувалося близько 800 корів. Більшість із них не пережили зиму, страждаючи від холоду, голоду та спраги. У соцмережі публікують фото загиблих корів, які лежать і в приміщенні, і у дворі ферми.

Тутешня влада звернула увагу на масову загибель худоби, коли туші померлих корів масово вивезли на скотомогильник. Тепер тут терміново шукають кошти на утилізацію сотень померлих від голоду корів. У районі запровадять режим надзвичайної ситуації. При цьому в ветеринарному управлінні запевняють, що людям нічого не загрожує.

Власник ферми перебуває на стадії банкрутства і на зв'язок він не виходить. На ще одній фермі в сусідньому районі, яка також належить цьому бізнесмену, через жорстокі умови утримання померло 73 корови.


Час втрачено? Українцям доведеться звикати жити із відключеннями світла, швидко вирішити проблеми не вдасться, - "Укренерго"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:48

Швидко вирішити поточні проблеми в українській енергетиці не вдасться, а тому не проводити найближчим часом відключення світла для побутових споживачів не вдасться. Причина цих проблем - атаки Росії по енергосистемі України в березні-квітні. Про це ро...

Пастка закривається: Російська економіка наблизилась до краху ближче, ніж здається, - аналітик

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:15

Російська економіка не може вічно уникати кризи, і вона стає все більш вразливою до потрясінь, пише експерт з російської економіки та дослідник Центру аналізу європейської політики Олександр Коляндр. Зазначається, що російська економіка продемонструвал...