Пасажиропотік летовища зросте вдвічі: Як виглядає нова злітна смуга аеропорту Одеси з висоти пташиного польоту

Довжина нової злітно-посадкової смуги складає 2800 м, ширина – 45 м.

У мережі показали, як виглядає з висоти побудована злітно-посадкова смуга аеропорту в Одесі. Про це пише ЦТС, передають Патріоти України.

Довжина нової злітно-посадкової смуги складає 2800 м, ширина – 45 м. “Для будівництва нової смуги ми створили виробничо-технічну базу на території аеропорту і використовували найсучасніші технології. Зокрема, унікальний бетоноукладочной комплекс Gomaco GP4”, – наголошується в повідомленні підрядника.

Зазначається, що несуча здатність нової злітної смуги дозволить Одеському аеропорту приймати майже в два рази більше літаків. Нині триває сертифікація та отримання дозволів на експлуатацію смуги. Також проводяться випробування світлосигнального, радіонавігаційного та метеорологічного обладнання. Щоб на ЗПС помилково не приземлялися повітряні судна, на ній нанесені позначки у вигляді хрестів.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...