Передчуває великі проблеми? З "Роснефти" пішла віце-президент з газового ринку

У той же час в "Роснефти" стверджують, що Влада Русакова продовжує працювати в компанії.

У "Роснефти" проблеми? Ілюстрація: РБК.

Віце-президент "Роснефти", куратор газового блоку Влада Русакова, яка пропрацювала в компанії шість років, йде у відставку, повідомляють Патріоти України.

За словами одного з джерел, Русакова йде за власним бажанням: топ-менеджер бажає більш спокійну роботу з особистих причин, в тому числі через вік. У грудні 2018 року Русаковій виповнилося 65 років.
У той же час в "Роснефти" стверджують, що Русакова продовжує працювати в компанії. "Влада Русакова продовжує працювати в компанії як один з керівників "Роснефти", є членом правління компанії, що відповідає за розвиток газових проектів", - сказав прес-секретар "Роснефти" Михайло Леонтьєв. Він відмовився коментувати її відхід з поста віце-президента компанії і причини цього.
Передбачається, що Русакову можуть призначити радником головного виконавчого директора "Роснефти" Ігоря Сечіна, розповіло агентству джерело в компанії. Повноваження куратора газового бізнесу перерозподілять серед інших віце-президентів компанії, додав він.
Русакова побудувала кар'єру в Газпромі, де обіймала посади заступника керівника та керівника департаменту перспективного розвитку, науки і екології, а потім начальника департаменту стратегічного розвитку. У 2003-2012 роках вона була членом правління монополії. Але в грудні 2012 року Русакова пішла з Газпрому "в зв'язку з виходом на пенсію".
Джерело: РБК.ру

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...