Перевірте, чи не залишилась у вас така монета: Українські 2 копійки, які можна продати за тисячі гривень (фото)

В Україні можна продати монету номіналом в 2 копійки за тисячі гривень, але проста монетка для цього не підійде. Великі суми нумізмати готові віддавати тільки за незвичайні екземпляри. Так, на аукціоні Violity активно зростають ставки на одну з таких монет, зазначають Патріоти України.

2 копійки, як видно по фото, мають незвичайний дефект. Її карбували на заготівлі для монети номіналом 10 копійок, через що гурт трохи "з'їхав".

Власник лота описав монету так: "2 копійки 2011 рік, алюмінієва бронза, на заготівлі для монети 10 копійок. Вага 1.7 гр, діаметр 16.8 мм".

Ставки на монету зростають. Нумізмати піднімають ціну і готові віддати за лот чимало грошей. Зараз сума, яку готові заплатити за таку монету, становить вже 6 тисяч гривень.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...