Перший зерновий караван з України прибуває до Туреччини

По зерновому коридору вже пройшли чотири судна

Напередодні з українських портів вийшло одразу три кораблі із зерном. Сьогодні вони прибувають до Стамбула, де пройдуть перевірку.

У Стумбул у суботу, 6 серпня, прибуло судно Navistar під прапором Панами - це перше суховантажне судно з каравану, яке напередодні вирушило з України, повідомляє видання Hurriyet.

"У рамках зернової угоди судно Navistar під панамським прапором, яке вчора вийшло з Одеського порту, досягло берегів Стамбула. Сторони від ООН, Росії, України та Туреччини здійснять перевірку і за її результатами судно продовжить свій шлях", - йдеться у повідомленні.

Судно з українським зерном вирушить до Англії.

Найближчим часом очікується прибуття до Стамбула суден Roje під прапором Мальти з 13 тисячами тонн кукурудзи та Polarnet під прапором Туреччини з 12 тоннами кукурудзи.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...