Peugeot відмоляється від виробництва авто з ДВЗ

Кросовер Peugeot e-2008

Peugeot з 2025 року перестає випускати автомобілі з бензиновими і дизельними двигунами, повідомляють Патріоти України з посиланням на autonews. Французька компанія повністю перейде на гібридні і електричні силові установки.

Видання повідомляє, що зараз у Peugeot є кілька гібридних версій стандартних моделей. Зокрема, повністю гібридні версії є у оновленого кросовера Peugeot 3008 C, седана 508 і 508 SW.

Також недавно у продажу з'явився хетчбек і універсал 308 нового покоління. Покупцям пропонують гібридні версії.

"Що ж стосується електромобілів, то у Peugeot зараз є дві такі моделі. Це суперміні e-208 і кросовер e-2008. Вони створені на платформі eCMP. На цій платформі створені багато моделей концерну Stellantis, включаючи Opel Corsa-e / Mokka-e, DS3 Crossback E-Tense і Citroen e-C4 ", - зазначили у виданні.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...