Піддаватися "золотій лихоманці": Ілон Маск прокоментував, що стоїть за подорожченням криптовалюти у світі

Засновник і глава Tesla Inc. Ілон Маск вважає курс криптовалют, зокрема біткоїна та ефіру, завищеним, зазначають Патріоти України.

"Гроші - це всього лише дані, які дозволяють нам уникнути незручностей бартеру. Ці дані, як і всі дані, схильні до затримок і помилок. Система буде розвиватися до того, що мінімізує і те, й інше. Тому я вважаю курс біткоїну й етера завищеними", - написав винахідник в Twitter.

Згідно з даними криптовалютної біржі Coindesk, станом на 3:20 21 лютого вартість одного біткоїна становить $55 995, а ефіру $1923.

 Котирування Bitcoin за добу
Нагадаємо, 9 лютого стало відомо, що компанія Ілона Маска Tesla купила криптовалюти Bitcoin на 1,5 млрд доларів. Тоді це викликало зростання ціни крипти, яка незабаром побила кілька рекордів зростання своєї вартості.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...