Підстав для психозу скрепоносцям побільшало: Санкції загальмували швидкість мобільного інтернету в Росії

Через запроваджені проти країни-агресорки санкції виник дефіцит частот внаслідок припинення постачання мережевого обладнання. Це призведе до падіння швидкості з'єднання, пише російське видання "Известия".

Серед санкцій є ті, що забороняють постачання в країну телекомунікаційного обладнання. Тому, якщо раніше компанії розв'язували проблему дефіциту частот встановленням додаткових базових станцій, то зараз такої можливості в них немає. Трафік зростає, а пропускна спроможність мереж – ні.

За інформацією видання, до кінця цього року середня швидкість мобільного інтернету в Росії може впасти на 1 Мбіт/с – до 20 Мбіт/с.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...