По кишені не всім: В Україні ціни на черешню б'ють всі рекорди

В Україні стартував сезон черешні, але ціна ягоди "кусається" і не всім вона по кишені. Наприклад, в Одесі просять 500 гривень за кілограм сезонних ласощів. Про це повідомляє Українська служба інформації, передають Патріоти України.

Цікаво, що на ринках приморського міста беруть 7 гривень, якщо людина хоче спробувати черешню. При цьому ціни на полуницю – вже знижуються, кілограм можна купити за 50-60 гривень, і навіть менше.

Скільки коштує черешня на ринках столиці

На щотижневих ярмарках Києва за першу черешню просять від 150 до 200 грн. На ринках вартість вища - 250 грн за кілограм. Зараз ягоду везуть до нас з Туреччини та Узбекистану. Також з'являється і українська з Мелітополя.

Продавці запевняють, що такі ціни тільки на початку сезону. Вже з наступного тижня вони повинні поступово зменшуватися, адже надійдуть ягоди з південних регіонів країни.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...