По ціні майже $100 000! У Києві помітили топовий електрокар Tesla Model X (фото, відео)

У промисловій зоні Києва біля метро Видубичі помітили Long Range версію електромобіля Tesla Model X 2019 року випуску з активним заднім спойлером. Зазначимо, що найнижча ціна на електрокар починається з $80 тис. за версію 2016 року випуску, передають Патріоти України.

Власник електромобіля повідомив, що придбав авто в Україні, причому вирішив зупинитися на версії з США, оскільки "європейська дорожча на 15-20%". Він також підкреслив, що ціна нового Model X у Києві становить приблизно $100 000.

"На дорогах України цю машину поважають більше, ніж Mercedes S-класу. М'якість ходу й динамічні характеристики просто космічні –– пересування на автомобілі максимально комфортне. Його технологічність переважає найбільш укомплектований "мерседес"! У мене є найшвидша в Україні спортивна версія Tesla Model S P100DL +, тож мені є з чим порівнювати" – розповів він.

Водночас власник окремо відмітив процес зарядки електрокара в Україні. "У місті зарядні станції на кожному розі. Але беруть вони втридорога, тож краще провести свою зарядку і машину заряджати вдома раз на три дні вночі", – підкреслив він.

Характерною ознакою електромобіля є двері у формі крила чайки, які Tesla називає "крилами сокола" (Falcon Wing doors). Їхня особливість полягає в тому, що вони спочатку підіймаються вгору, притулившись до автомобіля, а вже потім розгортаються в сторони, що дозволяє відчиняти їх у досить вузьких просторах.

Авто також оснащене автопілотом, який може самостійно керувати транспортом навіть у щільному потоці машин. Для роботи борпомічник використовує комплект з декількох камер, радарів і сенсорних датчиків.

Оце так поворот! Франція таємно підтримала Польщу і хоче ввести.. нове обмеження щодо торгівлі з Україною

вівторок, 19 березень 2024, 14:50

\Франція таємно домовилась з Польщею про підтримку обмеження імпорту сільськогосподарської продукції з України. Через такі обмеження Україна може втратити близько 1,2 млрд євро доходів. Про це з посиланням на джерела серед дипломатів повідомляє POLITI...

Будуть не по кишені? В Україні злетять ціни на сигарети, названо терміни - влада готує гучне рішення

вівторок, 19 березень 2024, 14:30

Кабінет міністрів зареєстрував в уряді законопроєкт щодо підвищення акцизів на сигарети. В результаті пачка сигарет вже в 2027-му може подорожчати на 25,7 грн. Сигарети преміум-класу коштуватимуть 125,8 грн, а середнього класу - 109,2 грн. І це за умов...