Почалось з самого початку: Слов'янська ТЕС зупинена через відсутність вугілля

Станом на 10:30 суботи станція повністю зупинена і не виробляє електроенергію. Обидва блоки не можуть нести навантаження через відсутність палива, в першу чергу вугілля.

За даними Міністерства енергетики, станом на 22 жовтня, на Слов'янській ТЕС залишилося запасу антрацитового вугілля на 2 дні роботи, газового - на 7 днів, інформують Патріоти України.

Відставання від графіка накопичення на Слов'янській ТЕС становило 200 тис. т. На попередньому тижні компанія ДТЕК почала екстрені поставки вугілля на Слов'янську ТЕС "Донбасенерго" для недопущення її зупинки. Було відвантажено близько 11 тис. т., що дозволило підтримати роботу станції протягом тижня.
Також ДТЕК були організовані поставки 37,5 тис. т вугілля на державні ТЕС "Центренерго", на яких ситуація з вугіллям найбільш критична.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...