Почалися проблеми: У двох областях України аварійні відключення світла

У Сумській та Полтавській областях запровадили аварійні відключення світла. Про це повідомляє Сумиобленерго та Полтаваобленерго, передають Патріоти України.

Так, за вказівкою НЕК "Укренерго" на території Сумської області введені графіки аварійних відключень. З 9 ранку відключені споживачі на території Конотопського району (5 черга) та Роменського району (1,2 черги).

У Полтавській області з 9 ранку аварійні відключення впровадили на території Миргородського, Лубенського, Лохвицького, Гадяцького, Гребінківського, Хорольського, Оржицького, Чорнухинського, Пирятинського районів Полтавської області.

"Це дослідження демонструє справжню історію успіху": Що дало запровадження 4-денного робочого тижня в Ісландії

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:56

Ісландія продемонструвала виняткові темпи економічного зростання після того, як в країні було запроваджено чотириденний робочий тиждень, передають Патріоти України. Згідно з новим дослідженням, за підсумками 2023 року ВВП Ісландії зріс на 5%, що є напр...

Почалися проблеми: У двох областях України аварійні відключення світла

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:22

У Сумській та Полтавській областях запровадили аварійні відключення світла. Про це повідомляє Сумиобленерго та Полтаваобленерго, передають Патріоти України. Так, за вказівкою НЕК "Укренерго" на території Сумської області введені графіки аварійних відкл...