Погуляв на славу: У Польщі українець витратив у стрип-барі майже мільйон гривень заощаджень

В одному з розважальних клубів Варшави українець за ніч витратив практично всі свої заощадження - 120 тисяч злотих (806 тисяч гривень). Причому на що пішли гроші, чоловік не пам'ятає. Інцидент стався з українцем, який живе і працює в польській столиці, передає Mukachevo.net передають Патріоти України.

Чоловік разом з другом проходив повз клуб Go-Go. Вони вже були "напідпитку". Зайти всередину їм запропонували дівчата, які стояли на вході. Вони пообіцяли безкоштовно пригостити їх першим алкогольним напоєм.

Пізніше українця запросили в якусь VIP-кімнату. Що було далі, чоловік вже не пам'ятає — він припускає, що йому могли підсипати якусь речовину, під дією якої він все забув. До слова, перший алкогольний напій виявився аж ніяк не безкоштовним, як обіцяла йому дівчина на вході.

"Підозрюю, що мені щось підсипали в напій. Я перестав розуміти, що я роблю. Мені підносили термінал, щоб я вводив PIN. Які там були суми - не розумів. Майже всі гроші, які були у мене на рахунку, зникли. Залишилося всього 400 злотих", - розповів чоловік.

Щоби розібратися в ситуації, українець звернувся в поліцію. Клуб надав запис з камер спостереження, щоби довести, що чоловіка ні до чого не примушували. В результаті прокуратура відмовилася порушувати справу, а суд відхилив апеляцію.

"Зібрані докази, свідчення потерпілого і його знайомого, відео з камер спостереження і свідчення працівників клубу не вказують на те, що було скоєно злочин. І навіть якщо в цій ситуації потерпілий перебував у нетверезому стані, він несе відповідальність за свої дії", — повідомила представник Окружного суду у Варшаві.

Сам же потерпілий вважає, що він - не перша жертва. Національна прокуратура веде розслідування щодо порушень в go-go клубах по всій Польщі. Потерпілий українець сподівається, що після розголосу його ситуації інші постраждалі також відгукнуться і разом їм вдасться повернути хоча б частину грошей.

Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...