Поки Кличко ніяк не довершить Подільсько-Воскресенський, У Зеленського обіцяють ще два мости через Дніпро

У Києві планують збудувати два нових мости через Дніпро

У столиці України можуть побудувати два нових мости через Дніпро через наднавантаження на вулично-дорожню мережу. Ця ініціатива належить міністру інфраструктури Олександру Кубракову, пише КиївVласть із посиланням на лист №4830/27/14-21 від 23 листопада 2021 року, зазначають Патріоти України.

Зокрема, міністр просить главу уряду Дениса Шмигаля доручити Міністерству інфраструктури спільно з Укравтодором і київськими адміністраціями почати планування будівництва двох нових автомобільних переходів через річку.
Міська влада має виконати передпроектні роботи з розробки генплану з урахуванням будівництва нових доріг, забезпечити відведення земельних ділянок, вирішити всі земельні і майнові питання, відзначив Кубраков.
Він додав, що треба визначити замовника з розробки техніко-економічного обґрунтування та проектної документації на будівництво нових мостів (один з варіантів – тунельний перехід) через Дніпро:
  • від Столичного шосе до автодороги М-03 Київ – Харків – Довжанський (на ділянці Київ – Бориспіль)
  • від вулиці Богатирської до вулиці Оноре де Бальзака.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...