Поки на медицину бракує грошей: Рада закупить авто Toyota Camry на 12,6 млн грн


Автобаза Управління справами апарату Верховної Ради оголосила про плани закупити 14 автомобілів марки Toyota Camry загальною вартістю 12,6 мільйона гривень. Інформація про це представлена на сайті державних закупівель ProZorro, передають Патріоти України.

Тендер був оприлюднений 4 вересня і триватиме аукціон до 10 листопада. Очікується, що автомобілі Верховна Рада повинна отримати до кінця поточного року.

У документації йдеться, що автомобілі повинні бути 2020 випуску, чорного кольору, а чотири з них - покращеної комплектації. Цікаво, що один з автомобілів повинен бути з салоном бежевого кольору, решта - в чорному кольорі.

У комплектацію також входить підігрів передніх сидінь, тоноване скло, прикрашені шкірою сидіння, клімат-контроль, обігрів заднього скла тощо.

В середньому один автомобіль стоітм 900 тис. грн. При цьому у офіційних дилерів ціни на Toyota Camry стартують від 800 тис. грн.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...