Поки Рогозін з Путіним "плигають на батуті": В Україні розробили інноваційний місячний посадковий апарат (відео)

191122 Pivdenne 0

Конструкторське бюро «Південне» представило на Dubai Airshow 2019 макет місячного посадкового апарату виготовлений із застосуванням адитивних технологій, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу державного підприємства.

«Концептуальний проект сімейства місячних посадкових апаратів, що перелітають, представлений КБ «Південне» на Dubai Airshow 2019, став справжньою родзинкою експозиції КБП на 16-й Міжнародній авіаційно-космічній виставці», - наголосили у повідомленні прес-служби.

Цей вітчизняний проект розроблено для досліджень місячної поверхні й доставляння на природний супутник Землі корисного вантажу масою до 150 кілограмів.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...