Помста за українські ТЕС: Безпілотники вночі атакували Новочеркаську ДРЕС (відео)

Росія останнім часом сидить я залишити Україну без електрики. Однак це гра в котру можна грати вдвох

У ніч на понеділок в Росії сталася пожежа на трансформаторній підстанції Новочеркаської Державної районної електростанції. Два енергоблоки ДРЕС начебто тимчасово виведені з експлуатації. Про це заявив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

Велика електростанція на півдні Росії, ймовірно, атакована дронами.

Місцеві мешканці повідомили про звуки польоту дронів над областю, їх було не меншне десяти. Потім було чутно вибухи в районі Новочеркаської ДРЕС.

На відео видно вибухи, після них почалася пожежа.

Варто відзначити, що Новочеркаська ГРЕС (газова районна електростанція) - це найбільша теплоелектростанція та друга за потужністю після Ростовської АЕС електростанція у Ростовській області.

Туристичний сезон у Туреччині розпочався з рекордною кількістю туристів, але не російських

четвер, 9 травень 2024, 13:18

Сезон відпочинку у Туреччині, зокрема у Анталії, розпочався з рекордної кількості відпочивальників – за чотири місяці курорт уже відвідали понад 2,5 млн туристів. Про це пише видання Hurriyet, передають Патріоти України. За прогнозами голови Асоціації ...

Україна відмовиться від готівки? Стало відомо, чи переводитимуть усі розрахунки в безготівку

четвер, 9 травень 2024, 6:56

Найближчим часом Україна не відмовлятиметься повністю від готівки - навіть попри те, що частка карткового розрахунку постійно зростатиме. Серед причин - відсутність необхідних умов цього. Зокрема, повного покриття країни інтернетом 4G. Про це OBOZ.UA р...