Порівняння на м'ясо-молочку просто вбиває: Скільки в гривнях коштують продукти у магазинах Польщі, - інфографіка

У польських магазинах багато продуктів вартують дешевше, ніж в Україні. На чимало з них часто встановлюються акції. Такі товари маркуються зазвичай жовтими або помаранчевими цінниками, а знижки на них можуть сягати 50% і більше.

Продукти у Польщі високої якості. Молочні кращі, ніж в Україні, розповілауповноважена президента польського міста Валбжих до справ іноземців Ірина Реріх, зазначають Патріоти України.

"Гарні за якістю молоко, сметана, звичайний та твердий сир, йогурти. Польща робить досить непогані ковбаси, м'ясо смачне. Серед фруктів подобаються польські яблука, виноград. А от сливи не дуже добрі. Бракує тут українських кавунів та динь. Картопля не дуже", - сказала Ірина.

Автор: Gazeta.ua

Риба у польських магазинах на любителя, додала українка.

"Вони роблять її кислою, додають багато оцту. Купити оселедця – проблема. Для цього треба їхати, наприклад, в український магазин", - додала Ірина Реріх.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...