Пощастило не всім: Стало відомо, в яких областях не переглянуть тарифи на комуналку

Перерахунок тарифів на комуналку не проводитимуть у п'яти обласних центрах - Полтаві, Сумах, Черкасах, Чернівцях та Миколаєві, передають Патріоти України.

Перерахунок тарифів відбувся в 16 обласних центрах України: у Вінниці, Луцьку, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Кропивницькому, Львові, Одесі, Рівному, Тернополі, Харкові, Херсоні, Івано-Франківську, Хмельницькому, Чернігові та в Києві.

В грудні минулого року суми в платіжках зменшилися так:

• Для однокімнатних квартир відбувся перерахунок тарифів від 80 грн в Київській обл. і до 292 грн у Львівській обл.

• Для двокімнатних квартир від 110 грн в Чернігівській обл, до 435 грн в Дніпропетровській обл.

• Для трикімнатних квартир від 140 грн в Дніпропетровській обл, до 563 грн в Рівненській обл.

У Тернополі за рішенням органів місцевого самоврядування люди отримали знижку за послуги теплопостачання за три місяці: жовтень, листопад і грудень 2019 року.

Прем'єр зазначив, що зниження тарифів стало можливим завдяки зниженню цін на газ і появі відповідного механізму у місцевого самоврядування.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...