"Поспішайте, бо скоро буде на 500 грн дорожче": Туристи розповіли про ціни та умови відпочинку в Кирилівці

Середина літа і ціни на українських курортах стрімко тягнуться вгору. Якщо в Одесі з її визначними пам'ятками і культурними розвагами, це якось можна пояснити, то в улюбленій багатьма туристами Кирилівці діапазон цін дивує, зазначають Патріоти України.

Тревел-подружжя Макс Узол і Оля Манько, які побували на азовському курорті, розповіли, що можна зупинитися в приватному секторі за 100 гривень на добу, а можна вибрати для відпочинку шикарний готель, де номер коштує 9 тисяч гривень. Зараз комфортний номер-студія з видом на лиман обійшлася парі в 1800 грн за добу. У високий сезон ціна буде вище на 500 гривень.

Великий діапазон цін і в закладах харчування. За словами пари, можна пообідати у місцевому кафе або ресторані. Їжа в буфеті, де великі порції, не менш смачна, але набагато дешевша.

З розваг у Кирилівці — акваріум, Дінопарк, Кирилівська Січ, аквапарк і лунапарк. На пляжах — катамарани, надувні водні атракціони, водна гірка. Головне місце прогулянок приїжджих — приморський бульвар, де безліч сувенірних крамниць, кафе, барів, вуличної їжі.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...