Поставити українську економіку на "лижі": Провідний виробник спортивного спорядження світу збудує у Вінниці один з найбільших у світі заводів

1000 українців отримають добре оплачені робочі місця з західними стандартами соціального захисту

Австрійська компанія HEAD придбала на території Вінницького індустріального парку ділянку площею 25 га під будівництво заводу з виробництва споряджень для зимових видів спорту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ukraine Now.

29 березня 2019 року під час 39-ої сесії міської ради 7-го скликання депутати схвалили рішення «Про встановлення результатів земельних торгів». Рішення стосується аукціону з продажу земельної ділянки, яка знаходиться на території Вінницького індустріального парку. Це – найбільша ділянка, яку коли-небудь виставляли на земельних торгах у Вінниці. В аукціоні перемогло Товариство з обмеженою відповідальністю «Хед Вінниця». Ця компанія має намір побудувати в обласному центрі завод з виробництва споряджень для зимових видів спорту.

У аукціоні взяли участь дві компанії – ТОВ «Хед Вінниця» (Head Vinnytsia) і ПрАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат. На торгах початкова вартість земельної ділянки для учасників становила 30 млн гривень. У процесі проведення аукціону ціна була збільшена на 15%. Учасник аукціону – «Хед Вінниця» запропонував найвищу ціну, в результаті чого, земельну ділянку площею 25 га передано у власність цієї компанії за 34,5 млн гривень.

ТОВ «Хед Вінниця» має намір побудувати у Вінниці завод з виробництва споряджень для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики, лижні кріплення та інше), з використанням передових технологій і стандартів у сфері охорони навколишнього природного середовища. З виходом на повну виробничу потужність на заводі буде працевлаштовано біля 1000 працівників.

Head International Holding GmbH – австрійська корпорація, що виробляє спортивне спорядження для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництво компанії розташовано в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня у 85 країнах світу.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...