Повний провал: Росії не вдалося продати свої вертольоти навіть в Африку

Росії не вдалося продати свої вертольоти в Африку — ЗМІ

Росії не вдалося продати Беніну (країна в Африці) два транспортні вертольоти Мі-171, повідомляє Military Africa. Причиною цього могло стати вторгнення РФ в Україну, передають Патріоти України.

Державна компанія Вертольоти Росії не змогла продати гелікоптери в африканську країну, оскільки вона зіткнулася з різними труднощами. Далі їх планувалося переробити під потреби місцевої армії.

Компанії не вдалося отримати необхідні експортні ліцензії від уряду РФ, до всього іншого вона зіткнулася із затримками під час доставки західних компонентів. Ці проблеми є наслідком вторгнення РФ в Україну і санкцій з боку Заходу.

Невдала угода фактично є ударом по силах безпеки Беніну, адже країна намагається зміцнити свій північний кордон. Їй загрожують бойовики Аль-Каїди та ІДІЛ. Уряд Беніну сподівається, що нові гелікоптери допомогли б ефективніше боротися з цими угрупованнями, однак тепер незрозуміло, як довго країні чекати їх від Росії.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...