Працюють у парі із iPhone: Розсекречено розумні окуляри від Apple (відео)

Чутки про те, що американська корпорація розробляє окуляри віртуальної і доповненої реальності, з'явилися навесні 2017 року.

Виробник iPhone до початку 2022 року запланував випуск розумних окулярів Apple Glass. Про це в новому випуску на своєму YouTube-каналі розповів блогер і інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser), повідомляють Патріоти України.

Блогер зазначив, що довгий час збирав інформацію про новий девайс, спираючись на власні джерела, але тепер готовий розкрити всі дані. Гаджет отримає окуляри з вбудованим дисплеєм і камерою, з якими можна буде взаємодіяти з допомогою жестів. Також пристрій може мати підтримку бездротової зарядки і LiDAR, як у iPad Pro 2020. Проссер вважає, що новий аксесуар назвуть Apple Glass.

Користувач буде взаємодіяти з гаджетом приблизно так само, як і з Apple Watch: для роботи окулярів необхідний спарений з ними iPhone. Вартість аксесуара стартує з 499 доларів, споживач отримає можливість модернізувати Apple Glass - наприклад, докуповувати і міняти лінзи.

За інформацією Проссера, Apple планувала випустити окуляри на заході восени 2020 року, проте через пандемію коронавіруса терміни випуску пристрою були зрушені. У зв'язку з цим автор вважає, що традиційна осіння презентація Apple може бути перенесена з вересня на жовтень.

Чутки про те, що американська корпорація розробляє окуляри віртуальної і доповненої реальності, з'явилися навесні 2017 року. У мережі опублікували закритий звіт Apple, який перераховує інциденти зі співробітниками під час роботи. У документі повідомлялося, що кілька інженерів компанії скаржилися на біль в очах після тестування невідомого прототипу - журналісти побачили в цьому повідомленні натяк на розумні окуляри.

Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...