Про що не знають багато клієнтів! "ПриватБанк" знімає відсотки із зарплатних карток:

"ПриватБанк" знімає комісію з деяких карток під час видачі готівки в банкоматах. На це поскаржився один із клієнтів фінустанови, у якого під час зняття місячної зарплати вирахували 200 грн комісії, передають Патріоти України.

ПриватБанк знімає відсотки із зарплатних карток: про що не знають багато клієнтів. На сайті Мінфіну з'явився відгук, у якому клієнт розповів, що йому перевели на карту гроші за роботу, і коли він вирішив зняти їх у банкоматі, то з нього зняли шалені відсотки. "За що? Я клієнт вашого банку і знімаю гроші з ВАШОГО банкомату. Ви збожеволіли?", – написав клієнт.

На негативний відгук клієнту відповіли у прес-службі банку, що зняття готівки з карток відбувається згідно з умовами їх тарифів. Клієнт отримав гроші не на зарплатну картку, а на картку "Універсальна", а отже, при знятті коштів знімається ще комісія у розмірі 1%.

Цей клієнт поскаржився також на те, що у нього з'явився кредитний ліміт у розмірі 5000 грн, про який він навіть не знав. У банку відповіли, що можливість встановлення кредитного ліміту на Універсальній картці передбачено умовами договору. При цьому наявність ліміту на карті не зобов'язує клієнта використовувати його.

"Якщо ви не користуєтеся кредитними коштами, ви нічого не платите за цей ліміт. Розмір встановленого на карті ліміту відображається у вашому особистому кабінеті, а натиснувши на картку, ви зможете побачити суму власних або використаних кредитних коштів. Там же, в Приват24, зайшовши в налаштування картки за бажанням можна зменшити кредитний ліміт", - пояснили клієнту.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...