Продавець втомився, всіх грошей не заробиш: У Києві власники кавунів кинули нерозпроданий товар гнити на вулиці (відео)

Товар скоріш за все вже зіпсувався, поки власники тримали ціну, а вивозити його стихійним торгівцям не хочеться

У Києві продавці кавунів просто кинули свій нерозпроданий товар на місці, де вели стихійну торгівлю, і припинили бізнес, не потрудившись прибрати рясні залишки товару, на які не знайшлося покупців. Ціла гора великих смугастих ягід залишилася лежати на вулиці та гнити просто неба, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Київ".

Звалище кавунів з'явилося на масиві Осокорки на вулиці Соломії Крушельницької в Дарницькому районі столиці.

За словами місцевих жителів, на цій точці почали вести торгівлю близько 1-1,5 місяця тому. Кияни розповіли, що на ніч кавуни в лотках просто накривали тентом, і залишали тут же на вулиці.

Продавали їх "по шість з чимось" за кіло.

Коли ж бізнес не заладився, реалізатори просто все кинули та поїхали, і не стали "морочитися" питаннями утилізації зіпсованого товару.

Жителі прилеглих будинків скаржилися комунальникам на неприємний запах, який поширювався від кинутого врожаю, й інспектори з благоустрою Дарницького району обіцяли прибрати все це звалище.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...