Прогноз невеселий: Експерти розповіли, що буде з курсом гривні до кінця 2020

Гривня знеціниться на чверть по відношенню до долара.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings дало прогноз, яким буде курс долара в Україні до кінця 2020 року. Зокрема, експерти вважають, що до кінця року курс гривні різко знизиться на 25%, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні агентства, після зміцнення на 14% по відношенню до долара в 2019 році гривня різко знецінилася в середині березня - це сталося внаслідок пов'язаного з панікою попиту на іноземну валюту.
При цьому НБУ дозволив обмінному курсу скоригуватися, але втрутився, щоб згладити різкі коливання: чисті продажі в березні склали 2,2 млрд доларів. Проте, НБУ повернувся до позиції чистого покупця валюти протягом останніх трьох тижнів.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...