"Прощай, немытая": В українському Ан-178 вже зацікавлені більш як 10 країн

Український близькомагістральний транспортний літак з турбореактивним двигуном Ан-178 вже зацікавив покупців з-понад 10 країн світу. Про це розповів заступник секретаря РНБО генерал Сергій Кривонос, повідомляють Патріоти України.

«Як спецпризначенець скажу, що це (літак Ан-178) - моя надія та надія ЗСУ. І це майбутнє для розвитку ДП «Антонов», бо в цьому літаку вже зацікавлені більш як 10 країн. Дякую ДП «Антонов», що виставили свій літак - це жива реклама, краще ніхто не придумає», - поділився своїми враженнями від виставки генерал Кривонос.

За його словами, участь у подібних до Teknofest 2019 виставках дає змогу спеціалістам з України спілкуватися та порівнювати свої досягнення з досягненнями інших учасників. Він наголосив на високому рівні розвитку турецько-української співпраці та зацікавленні у ній як Києва, так і Анкари.

Нагадаємо, Міжнародний фестиваль авіації, космосу та технологій Tehnofest 2019 який вже другий рік поспіль проходить у Туреччині, закінчується 22 вересня (почав роботу 17 вересня). Очікується, що цього року його відвідає 1 млн гостей.

ДП «Антонов» представляє на виставці сімейство регіональних реактивних літаків Ан-1Х8, зокрема середній транспортний літак Ан-178. Крім того, велику зацікавленість викликав вперше представлений ударний безпілотний літальний апарат нового покоління Akıncı, що є прикладом вдалого співробітництва України та Туреччини в створенні високотехнологічної сучасної зброї.

Джерело: Укрінформ

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...