"Просто магазин, просто Киев": Росіянин довів до сказу голодних через "антисанкции" рашистів світлинами "зубожіння Хунти"

Поки розжирілі від мільйонних гонорарів пропагандисти Кремля переконують напівголодних підданців Путіна, що спорожнілі через антисанкції магазини Росії справжня "мрія" для "біндер Хунти", нечасті заїжджі з РФ вражають співвітчизників ось такими фактами

Відомий російський фотограф Василь Максимов опублікував у своєму Twitter кілька знімків з київського супермаркету, продемонструвавши таким чином продуктовий достаток в нашій країні, зазначають Патріоти України.

Колбаса«Трохи зубожіння вам в стрічку. Це просто магазин в Києві. Звичайний магазин », - написав автор.

На фото величезний вибору різних ковбас, а також якісних закордонних сирів. Цим постом Василь Максимов розвінчав міфи російської пропаганди про бідну і голодну Україну. Як відомо, з такими тезами практично щодня виходять програми на російському телебаченні.

У коментарях під постом почалася бурхлива дискусія. Деякі росіяни визнали, що такого асортименту в їх магазинах просто не знайти, інші ж відзначили, що ковбаси та сири є, але їх якість за останні кілька років помітно погіршилася.

Як відомо, після анексії Криму та розв'язання війни на Донбасі ЄС і США ввели проти Росії санкції. У відповідь на це Кремль ввів санкції у відповідь, заборонивши ввезення низки продуктів на територію РФ.

У Росії навіть влаштовували показове знищення харчів, давлячи за допомогою бульдозерів хамон, сири і навіть яблука. При цьому Москва заявляла про плани активного розвитку місцевого виробництва під егідою «імпортозаміщення». Втім, мабуть, цей план провалився, оскільки росіяни скаржилися на погіршення якості продуктів. Якусь частину контрабанди під виглядом своїх виробів через свою територію в Росію поставляла і продовжує поставляти Білорусь (білоруські омари - це щось). Ексклюзивні сири і м'ясну продукцію з Європи возять нелегально також "човники".

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...