Простим смертним таке і не снилось: Журналістка назвала суму "доплат", яку отримують у конвертах депутати в Раді

Заяви про те, що нардепи із президентської фракції отримують доплати у конвертах, звучали неодноразово. Так, колишній «слуга» Гео Лерос говорить про суми від 15 до 50 тисяч доларів щомісяця. А головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Алеся Бацман заявила, що народні депутати від «Слуги народу» щомісяця отримують доплати, що досягають 75 тисяч доларів, пише «Сегодня», зазначають Патріоти України.

«Коли зайшли ці всі хлопці у Верховну Раду, вони позиціонували себе як найчесніші — „нове покоління, ми змінимо все, ми змінимо правила, у нас не буде жодної корупції“… І тут поступово, потихеньку… Кота у мішку не приховаєш, у кулуарах відразу починають хвалитися, особливо люди недосвідчені. Одразу починаються розмови про те, що, виявляється, „слугам“ також починають платити», — розповіла вона в ефірі «Україна 24». Спочатку, за її словами, йшлося про «смішні гроші за мірками Верховної Ради»: 500 доларів, 1000 доларів, 1500 доларів.

«Політичні журналісти, які давно в цій історії, навіть жартували — яка девальвація сталася!.. Ті, хто раніше були манікюрницями, фотографами — для них і 1000 доларів було добре, за це вони продавалися та купувалися. Але йшов час і ставки зростали, ці хлопці все «розпробували», заматеріли, у них дуже швидко «виросла на голові корона», — зазначила вона і додала, що багато нардепів навіть не приховували, що їм платять: «В інтерв'ю дуже багато хто говорив про це. Навіть Антон Поляков, нині покійний, про це говорив не раз, і називалися вже зовсім інші цифри — що на місяць народні депутати одержують від 10−20 тисяч доларів і вище, залежно від позиції, до 70−75 тисяч доларів щомісяця».

Оце так: Польща купує вугілля у компаній російського олігарха, якого особисто нагородив Путін

понеділок, 29 квітень 2024, 14:50

Попри санкції Європейського союзу, російське вугілля досі потрапляє до Польщі - через Казахстан. Так, одна з найбільших компаній-імпортерів вугілля до Польщі 2022 року уклала угоду із зареєстрованим у Швейцарії суб’єктом господарювання AB Energo AG, пе...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...