Приготуйтеся! В Україні 13 листопада знову будуть планові відключення світла - список регіонів

У неділю, 13 листопада, на території України діятимуть обмеження споживання електроенергії. Як повідомили в НЕК "Укренерго", планові відключення світла будуть у м. Київ та 8 областях, передають Патріоти України.

"Завтра, 13 листопада, з 00:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях", - йдеться у повідомленні. У інших областях України відключення не прогнозуються, наголосили в компанії.

"Будь-які обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження частини енергосистеми російськими ракетами та дронами. Ремонтні бригади працюють цілодобово, але для відновлення високотехнологічного обладнання потрібен час. Будь ласка, не полишайте звички свідомо ставитись до споживання електроенергії. Особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання", - закликали в Укренерго.

В Україні можуть підвищити податки? Експерт пояснив, чого очікувати найближчим часом

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:59

В Україні розглядають можливість підвищення податків, оскільки протягом двох років війни їх не збільшували. Якщо таке підвищення відбудеться, воно ймовірно буде незначним, можливо, на 10% або навіть менше, з урахуванням зовнішньої допомоги, що надаєтьс...

В Естонії заявили про зменшення кількості біженців з України: Стала відома причина

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:58

В Естонії фіксується зменшення кількості біженців з України, які приїхали до цієї балтійської країни через широкомасштабну військову агресію з боку РФ. . За даними естонського відомства, така ситуація фіксується за останні шість місяців. Так, з початку...