Принади Карпат чекають! Промо-ролик відродженого Ужгородського аеропорту закликає скористатись найшвидшим туристичним засобом (відео)

Найвіддаленіший від Києва регіональний центр, найменший за населенням, найменшої за площею області, з найстрокатішою природою та найрізноманітнішою етнографією. Закарпаття нагадує, що воно Україна, і чекає на українського туриста

Закарпатська обласна рада виділила кошти на підтримку Ужгородського аеропорту, який взяв на себе всю відповідальність за здійснення рейсів. Йдеться про 2 мільйони гривень, які будуть витрачати в разі збитковості при співпраці з авіакомпанією “Мотор Січ”, що здійснює авіарейси, зазначають Патріоти України.

“Мотор Січ” надає послуги польоту і надає послуги продажу квитків, але аеропорт бере на себе організацію видаткової частини, тобто якщо літак буде незаповнений, це повинен буде покрити аеропорт. Кошти надаються для того, щоб аеропорт мав з чого покривати витрати під час накатки рейсу, — розповів голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

Разом з тим неодноразово говорилося і про рекламну кампанію авіарейсу, що має підвищити інтерес до рейсів. І ось днями відповідна реклама почалася, в мережі опублікували відео, в якому рекламують рейс Ужгород-Київ-Ужгород.

Новий авіарейс має стати важливим містком з Закарпатською Україною, аби пасажири підтримали своїми замовленнями.

Нагадаємо, квитки на авіарейси вже в продажу. Згідно з даними онлайн-сервісу, квиток на 3 червня з Ужгорода до Києва буде коштувати 2576 гривень.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...