"ПриватБанк" блокує карти через перекази на них з-за кордону

Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки нав'язливі дзвінки, але і вимоги конфіденційної інформації.

"Украинцы жалуются на то, что банк блокирует карточки и счета. Причем в некоторых случаях таким образом лишают семью средств к существованию", пише видання Місцеві вісті , повідомляють Патріоти України. Далі - мова оригіналу.

"Приватбанк на протязі двох тижнів безпідставно не розблоковує картку, на яку надійшов переказ з-за кордону, посилаючись на Закон Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, тим самим позбавивши сім'ю коштів для проживання на невизначений термін, на численні звернення і заяви лише формальні відмовки, що в них такий порядок", - пишет клиент.

От другого клиента поступила жалоба за блокировку счета из-за того, что на него поступили средства с неизвестного счета.

"Поступила непонятно от кого сума на карту, как выяснилось человек просто ошибся номером когда переводил, в итоге заблокирован счёт и приват банк ничего не делает, а только кормит обещаниями!", - пишет украинец.

А жительница Харькова, жалуется на то что карту на которую она получает зарплату и соц выплаты на брата заблокировали из-за долга по коммунальным услугам.

"Добрый вечер! Мне наложили арест на мою зарплатную карту на которую начисляется минимальная зарплата. Как выяснилось иза долга по коммунальным услугам в квартире где я прописана! Но плюс к этому наложили также арест на социальные выплаты моего родного брата инвалида 1групы детства. Теперь ответьте мне за что теперь мы должны жить, при чём здесь брат который не прописан в моей квартире??? Г. Харьков"

Соответствующий отзывы клиенты публикуют на сайте Минфин.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...