ПриватБанк не повертає українцям картки, які забрав банкомат: Що треба знати і куди звертатись

У державному ПриватБанку нагадали: вилучені чи забуті у його банкоматах банківські картки не повертаються власникам. Причому навіть якщо картку було випущено іншим банком. Тому в такому випадку слід звертатися до свого банку для відновлення картки, передають Патріоти України.

Про це фахівці ПриватБанку розповіли на порталі "Мінфін". Вони зазначили: такі ж правила діють і для карток, вилучених чи залишених у терміналах.

"Вилучені або залишені в банкоматах або терміналах картки не повертаються. Для відновлення картки Вам необхідно звернутися в банк, який видав цю картку", – йдеться в повідомленні. Разом з тим, у клієнтів ПриватБанку є кілька способів продовжити використовувати банківську картку, у якої закінчується термін дії. Зокрема, перевипустити її. У банку зазначили:

  • зробити це можна у будь-якому з його відділень;
  • перевипущену картку можна замовити з доставкою по Україні чи за кордон.

Крім цього, у системі Приват24 можна оформити миттєву Digital картку. Для цього потрібно:

  • перейти до розділу "Всі картки";
  • натиснути "Додати";
  • вибрати "Digital картка".

"З нею ви можете робити оплати в торговельній мережі за допомогою смартфона, купувати оплати. І навіть знімати готівку з банкоматів ПриватБанку", – розповіли у банку.

При цьому там нагадали: на період воєнного стану в Україні "термін дії всіх пластикових карток було автоматично продовжено на 30 місяців". Тому всі картки продовжать працювати без обмежень "як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки".

У "Нафтогазі" заговорили про найскладнішу зиму для України: Що буде з цінами на газ

субота, 24 серпень 2024, 13:30

Україна готується до найскладнішої зими, забезпечуючи достатні запаси газу та стабільні ціни для споживачів. Водночас українців закликають до енергоефективності, щоб зменшити ризики енергетичних криз, передають Патріоти України. Про це розповів СЕО "На...

"Людина у 65 років - це не дідусь із сивою бородою": У Мінсоці розповіли, чи збираються підвищувати пенсійний вік

субота, 24 серпень 2024, 12:28

В Україні загальний пенсійний вік за умови виконання умов щодо стажу складає 60 років. При тому частина українців зможе вийти на заслужений відпочинок тільки в 65 років, якщо не має достатньої кількості стажу. Цей "стандарт" не планують змінювати найбл...